CURSOS DE REHABILITACIÓ NEUROLOGICA I FISIOTERÀPIA

Cursos de formació contínua per a professionals del sector sanitari i social: fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, psicòlegs, logopedes y educadors socials.

Per què continuar formant-te en neurorehabilitació?

Les persones que són diagnosticades d’una malaltia neurològica pateixen una lesió del sistema nerviós central o sistema nerviós perifèric. Aquesta lesió afecta l’autonomia de la persona. En l’actualitat ens trobem en un món en el que diferents motius com l’estrès, sedentarisme, augment de l’esperança de vida, entre altres, fa que tinguem més incidència de persones afectades per una malaltia neurològica. Aquestes persones requereixen d’un tractament especialitzat per al qual els professionals de l’àmbit de la recuperació han de formar-se específicament.

L’especialització en neurorehabilitació farà efectiva la rehabilitació en casos de dany cerebral adquirit (Ictus, Traumatisme crani encefàlic) i l’estimulació alentirà l’avanç de la malaltia neurodegenerativa com el parkinson, esclerosi múltiple…

L’àmbit de la neurologia és molt ampli i està especialització et permetrà diferents sortides professionals com: Treballar en un centre de neurorehabilitació, treballar en centres residencials, docència, recerca i prevenció.

Vols especialitzar-te en neurorehabilitació?

Si ets fisioterapeuta, terapeuta ocupacional, logopeda o neuropsicòleg, UEN ofereix formació específica per a conèixer tots els detalls de la simptomatologia de les lesions neurològiques i així poder aplicar les tècniques necessàries a cada moment per a obtenir el millor resultat.

T’oferim formació a mesura per a centres hospitalaris, sociosanitaris o altres unitats especialitzades, també realitzem formacions de curta durada en tècniques especifiques en neurorehabilitació (Estimulació Basal, Vojta, Bobath, Kinaesthetics, Integració sensorial. Alguns d’aquests cursos són acreditats per l’entitat oficial del mètode o concepte realitzat. També oferim el màster en estimulació neurològica certificat per la universitat de Vic la Universitat central de Catalunya, dirigit a fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals. Actualment 6a edició any 2022.

Com és una formació en rehabilitació neurològica?

En totes les nostres formacions es fa lliurament de la documentació i contingut del curs. Algunes de les nostres formacions tenen la certificació oficial per l’entitat de la técnica o model.

Són formacions pràctiques amb la presència de pacients (es realitzen exposicions orals interactives, demostracions amb model, aplicació de la teràpia en pacients), al mateix temps s’exposen casos clínics i literatura científica que homologui i justifiqui la tècnica o mètode a realitzar.

Durant la pràctica ser utilitzarà una metodologia activa i participativa per a afavorir la interiorització de continguts i el maneig de les diferents tècniques i formes d’intervenció.

CONEIX EL NOSTRE MÀSTER EN NEUROREHABILITACIÓ

El Màster en Neurorehabilitació i Estimulació Neurològica ofereix una formació especialitzada en mètodes terapèutics específics en Neurorehabilitació. El màster ofereix totes les eines necessàries per desenvolupar habilitats específiques en diagnòstic, valoració, mètodes, teràpies i rehabilitació de les persones adultes afectades per patologies neurològiques.

Play Video about master neuro rehabilitacion neurologica