CENTRE D'ESTIMULACIÓ NEUROLÒGICA PER A ADULTS A TARRAGONA

La nostra unitat de neuroestimulació de Tarragona compta amb els millors professionals per ajudar a resoldre i millorar totes les afeccions neurològiques

FISIOTERÀPIA

LOGOPÈDIA

TERÀPIA OCUPACIONAL

NEUROPSICOLOGIA

EL NOSTRE CENTRE DE NEUROREHABILITACIÓ DE TARRAGONA

Les instal·lacions del centre compten amb tot el necessari per dur a terme un excel·lent tractament integral.

SERVEIS DEL CENTRE DE REHABILITACIÓ NEUROLÒGICA A TARRAGONA

El centre de rehabilitació neurològica que disposem a Tarragona, a més de comptar amb un equip especialitzat en teràpies que ajuden a millorar el dia a dia del pacient, compta amb una àmplia varietat de serveis destinats a millorar la qualitat de vida dels nostres pacients i els seus familiars.

ELS NOSTRES EXPERTS EN NEUROREHABILITACIÓ A TARRAGONA

Un dels millors equips especialitzats en rehabilitació neurològica.

UNITAT D'ESTIMULACIÓ NEUROLÒGICA A TARRAGONA

El nostre centre es troba a…

EXPERIÈNCIA

Més de 25 anys ens avalen en el tractament i rehabilitació de pacients amb problemes neurològics.

EQUIP PROFESSIONAL

Comptem amb els millors professionals i experts en les àrees de fisioteràpia, neuropsicologia, teràpia ocupacional, logopèdia, etc.

DEMANA HORA

Pots consultar-nos qualsevol dubte que tinguis sobre els nostres serveis.

VOLS VISITAR EL NOSTRE CENTRE?

Els millors especialistes t’ajudaran a resoldre els teus dubtes

OPCIONS DE REHABILITACIÓ A TARRAGONA

SALA D’ESTIMULACIÓ SENSORIAL

Espai d’innovació terapèutica que afavoreix el despertar sensorial a través de la pròpia experiència (concepte Snoezelen). Pretén estimular els sentits aportant calma i seguretat, a través d’una música concreta i una il·luminació adequada.

SALA DE COMUNICACIÓ, RELACIÓ I ENTORN

Espai destinat al tractament, cerca i recerca en l’adaptació de sistemes alternatius de comunicació. S’hi desenvolupen activitats ocupacionals i d’interacció psicosocial que han estat limitades arran de la lesió.

SISTEMA DE DEAMBULACIÓ PER SUSPENSIÓ

Sistema per millorar el tractament de les persones que han de tornar a caminar i mantenir-se dempeus. A partir d’una subjecció amb arnès i una grua al sostre.

GRUPS DE SUPORT FAMILIAR

Espai destinat a familiars i persones afectades per canalitzar necessitats del dia a dia. Aquesta activitat, dirigida per l’equip de psicòlegs i pedagogs de la UEN, és totalment gratuïta i té una periodicitat quinzenal.

BOCCIA, ESPORT ADAPTAT

Esport similar a la petanca, gratuït i dirigit per un monitor de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i un fisioterapeuta de la UEN.

EQUITACIÓ TERAPÈUTICA

A totes les persones que realitzin tractament en la UEN i siguin susceptibles d’acollir-se al programa d’equitació terapèutica se’ls realitzarà una valoració inicial. Els programes d’equitació terapèutica es realitzen de manera individualitzada.

HIDROTERÀPIA I PISCINA CLIMATITZADA

Realitzem tractaments a la piscina. Les persones que hi participin estaran sempre acompanyades per un fisioterapeuta i gaudiran d’un mitjà aquàtic a una temperatura de 31 °C i amb 1 metre de profunditat.