MÀSTER EN NEUROREHABILITACIÓ

Play Video about master neuro rehabilitacion neurologica
El màster en Neurorehabilitació, basat en l’estimulació neurològica, ofereix una formació especialitzada i científica dirigida a fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals en l’àmbit de la rehabilitació neurològica. El màster ofereix els coneixements i les eines necessàries per adquirir les habilitats específiques en l’assistència i la rehabilitació de les persones adultes afectades per patologies neurològiques.

DEMANA MÉS INFORMACIÓ
  OBJECTIUS DEL MÀSTER

  L’alumnat del màster coneixerà les noves eines assistencials, com l’estimulació basal, el concepte Kinaesthetics, la neurodinàmica, l’entrenament orientat a la tasca, la teràpia per restricció del costat sa, la teràpia mirall, la hidroterapia, la modulació pedagògica, la musicoteràpia, l’optometria i els mètodes Bobath i Perffetti. L’enfocament del programa d’aquesta formació integra totes aquestes eines amb l’objectiu que l’alumnat sàpiga fer-ne un bon ús per a cada tipus de pacient neurològic, configurant tractaments individualitzats, personalitzats i adaptats a la seva evolució.

  master neurorehabilitacion clases practicas
  master neurorehabilitacion fisioterapia

  METODOLOGIA DEL MÀSTER

  El màster en fisioteràpia per a neurorehabilitació compta amb sessions magistrals expositives, sessions en grups reduïts, treballs dirigits, activitats pràctiques en grups reduïts, jocs de rol, tutories en grup i individuals, sessions presencials i en línia, treball personal en grup i individual, fòrum de debats virtuals, anàlisis de casos, visites guiades a centres relacionats amb l’àmbit de la neurorehabilitació.

  master neurorehabilitacion clases teorica

  CERTIFICAT PER LA UVIC

  master neurorehabilitacion universidad vic

  PROGRAMA DEL MÀSTER EN REHABILITACIÓ NEUROLÒGICA A BARCELONA

  BLOC I DEL MÀSTER

  MÒDUL 1: NEUROREHABILITACIÓ. VALORACIÒ I EVIDÈNCIA

  MÒDUL 2: INTERVENCIÓ TERAPÈUTICA. ESTIMULACIÓ NEUROLÒGICA

  MÒDUL 3: CONCEPTES I MÈTODES TERAPÈUTICSESPECÍFICS EN NEUROREHABILITACIÓ I

  MÒDUL 4: BIOÈTICA I DEONTOLOGIA

  ETS FISIOTERAPEUTA? VOLS AMPLIAR ELS TEUS CONEIXEMENTS?

  Contacta amb nosaltres i et donarem tota la informació.

  BLOC II DEL MÀSTER

  MÒDUL 5: CONCEPTES I MÈTODES TERAPÈUTICS ESPECÍFICS EN NEUROREHABILITACIÓ II

  MÒDUL 6: BASES METODOLÒGIQUES DE LA INVESTIGACIÓ

  MÒDUL 7: PRÀCTIQUES

  MÒDUL 8: PROJECTE FINAL DE MÀSTER

  master neurorehabilitacion terapiaocupacional
  master neurorehabilitacion practicas andador

  PROFESSORAT DEL MÀSTER EN ESTIMULACIÓ NEUROLÒGICA

  PERSONAL DOCENT DEL MÀSTER EN NEUROREHABILITACIÓ

  COORDINACIÓ

  Oriol Alargé Martí

  Coordinador del màster en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació. Professor de Fisioteràpia al departament de Salut i Acció Social a la facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic. Postgrau universitari en Teràpia manual d’osteopatia per l’Escola Universitària de Gimbernat (UAB). Diplomat en Fisioteràpia per la EUIF Blanquerna (URL). Màster en PNL (Human Abilities).

  PROFESORAT

  Dra. Helena Bascuñana

  Cap del servei de Rehabilitació de l’Hospital de Sant Pau (Barcelona). Metge especialista en medicina física i rehabilitació. Board europeu en medicina física i rehabilitació. Fellowship en Rehabilitació del dany cerebral per la Universitat Estatal de Nova York a Buffalo. Màster en Logopèdia per l’Institut Superior d’Estudis Psicològics i la Universitat Politècnica de Barcelona. Experta universitària en Nutrició artificial ambulatòria i domiciliària per la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).

  Dra. Jaci Molins Roca

  Cap del servei de Rehabilitació de la Xarxa Sanitària i Social de l’Hospital de Santa Tecla (Tarragona). Llicenciada en Medicina i Especialista en Rehabilitació a l’Hospital Vall d’Hebron per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Coaching i lideratge Personal per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en el Model sistèmic per l’Escola de Teràpia Familiar i Relacional de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona (UAB). Diplomada en Infermeria per la UB.

  Dr. Francesc Torralba

  Doctor en Filosofia per la Universitat de Barcelona. Doctor en Teologia per la Facultat de Teologia de Catalunya. Doctor en Pedagogia per la universitat Ramon Llull. Catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull. Director de la Càtedra Ethos d’ètica aplicada en la Universitat Ramon Llull.

  Dra. Ester Busquets

  Doctora en Filosofia. Diplomada en Infermeria. Professora agregada de la Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la UVic-UCC. Col·laboradora de l’Institut Borja de Bioètica (URL). Professora col·laboradora de l’Escola Universitària d’Infermeria de Sant Joan de Déu.

  Dr. Ángel Sánchez

  Doctor en Teràpia Ocupacional per la Universitat Rei Joan Carles. Màster en Patologia Neurològica. Diplomat en Teràpia Ocupacional a l’Hospital Universitari Fundació. Professor Associat en la Universitat Rei Joan Carles.

  Dr. Carlos Rodríguez

  Doctorand al Departament de Medicina de la UOC. Diplomat en Fisioteràpia. Expert en Fisioteràpia Neurològica. Instructor Concepte INN (Integrating neurodynamics into neurorehabilitation).

  Mercedes Fernández

  Diplomada en Teràpia Ocupacional. Formadora de nivell 2 de Kinaesthetics. Especialitzada en dany cerebral adquirit (DCA).

  Anna Esclusa

  Llicenciada en Pedagogia. Formadora de Basale Stimulation®. Terapeuta Affolter. Practitioner en PNL. Moduladora pedagògica.

  Roberta Ghedina

  Diplomada en Fisioteràpia. Terapista della riabilitazione a la Scuola per terapista della Riabilitazione, San Carlo Borromeo de Milà, Itàlia. Docent de segon nivell de l’Exercici Terapèutic Cognoscitiu (AIDETEC). Llicenciada en Lingüística per la Universitat de Barcelona. Logopeda en ISEP per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Teràpia Visual per l’Escola d’Òptica i Optometria de Terrassa (Barcelona) i Pacific University College of Optometry.

  Monica Junquero

  Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Gimbernat. Tutora Bobath IBITA (2006). Postgraus. Cursos Avançats del Mètode Feldenkrais (Universitat Gimbernat).

  Ruth Abela

  Formada en musicoteràpia neurològica a la Robert F.Unkefer Academy for Neurològic Music Therapy. Màster en Musicoteràpia en la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Barcelona. Llicenciada en Fisioteràpia per la Universitat de Malta.

  Oriol Alargé Martí

  Diplomat en Fisioteràpia per l’EUIF Blanquerna (URL). Postgrau universitari en Teràpia Manual d’Osteopatia per l’Escola Universitària de Gimbernat (UAB). Màster en PNL a Human Abilities. Coordinació Màster en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació. Professor de Fisioteràpia al Departament de Salut i Acció Social, Facultat de Ciències de la Salut i el Benestar de la Universitat de Vic. Director adjunt de la Unitat d’estimulació Neurològica i Tecnofisio.

  Dr. Luis Perales

  Doctor en Fisioteràpia (UAX 2013). Màster en Recerca en Ciències de la Salut (UAX 2011). Professor assistent per l’Associació Vojta Internacional (infants i adults). Responsable del departament de recerca en AEVO. Fisioterapeuta del Servei de Neurorehabilitació de la Fundació Numen. Professor d’estades clíniques de fisioteràpia (Universitat CEU San Pablo).

  Montserrat Gutiérrez

  Llicenciada en Educació Física. Diplomada en Fisioteràpia. Terapeuta Bobath. Formadora sènior del concepte Halliwick. Membre del comitè de docència i recerca de l’Associació Internacional Halliwick.

  Laura Rodríguez

  Diplomada en Fisioteràpia per la UVic. Formada en Estimulació Basal a l’Associació Internacional d’E.B. Sttutgart. Màster en Fisioteràpia del Tòrax per la Universitat de Gimbernat. Fisioterapeuta de la Unitat d’Estimulació Neurològica. Membre de la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria. Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

  Sònia Ferrés

  Diplomada i graduada en Fisioteràpia. Màster Universitari en Recerca Traslacional en Fisioteràpia. Professora titular de les Escoles Universitàries Gimbernat (UAB). Professora certificada del mètode Feldenkrais amb reconeixement internacional. Membre de l’Associació Feldenkrais Espanya.

  Sandra Castellà

  Diplomada en Fisioteràpia per la EUCS (Manresa). Graduada en Psicologia per la UOC. Fisioterapeuta en el SIRN (Servei de Rehabilitació Neurològica del Bages).

  Dr. Gerad Álvarez

  Doctor en Metodologia de la Recerca Biomèdica i Salut Pública. Diplomat en Fisioteràpia. Diplomat en Osteopatia. Màster Universitari en Recerca Aplicada a les Ciències de la Salut. Fisioterapeuta i osteòpata al Centre Osteobcn. Responsable de formació de l’Institut per a l’Excel·lència Clínica i Sanitària. Director de la branca espanyola del Center for Osteopathic Medicine Collaboration.

  Dr. Daniel Jiménez

  Doctor en Educació Inclusiva. Màster oficial en Educació Inclusiva. Diplomat en Fisioteràpia. Professor agregat a temps complet des de l’any 2000 a la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya UVIC-UCC, Campus Vic. Línies de recerca en l’atenció centrada en la persona i atenció a persones amb discapacitat. Membre del grup de recerca SAMI de la UVic-UCC, Campus Vic.

  Silvia Gamarra

  Diplomada en Teràpia Ocupacional. Postgrau de Tècnic ortopeda. Màster «Valoració i tractaments de pacients neurològics». Terapeuta ocupacional a la Unitat d’Estimulació Neurològica de Barcelona.