TRACTAMENTS NEUROLÒGICS PER A ADULTS

Descobreix els nostres tractaments neurològics al teu centre més proper.

FISIOTERÀPIA NEUROLÒGICA

La fisioteràpia neurològica és l’especialitat que analitza científicament l’exercici i la capacitat de moviment dels pacients. Basa els seus objectius en poder recuperar les lesions originades al sistema nerviós central i al sistema nerviós perifèric, arran d’un accident, malaltia o lesions congènites, amb l’objectiu de millorar el pronòstic dels pacients amb dificultats de mobilitat física, control muscular i equilibri.

QUÈ PODEM ACONSEGUIR AMB LA FISIOTERÀPIA NEUROLÒGICA?

neurologicos barcelona tratamientos fisioterapia
tratamientos neurologicos terapia ocupacional barcelona tarragona

TERÀPIA OCUPACIONAL

La teràpia ocupacional és una especialitat que té com a objectiu conèixer les limitacions i potenciar les capacitats que presenten els pacients amb lesions neurològiques. Pretén aconseguir que el pacient sigui independent en les activitats rutinàries de la vida diària, com vestir-se, rentar-se, poder menjar sol, sortir al carrer o adaptar-se a l’entorn en cas de presència de barreres arquitectòniques i urbanístiques.

QUÈ PRETÉN LA TERÀPIA OCUPACIONAL?

LOGOPÈDIA

La logopèdia neurològica és una especialitat que dedica els seus esforços terapèutics a restablir la veu; millorar les dificultats de la parla i la comunicació; preservar o millorar el llenguatge; restablir la capacitat de deglució o la possibilitat d’empassar sòlids i líquids, i entrenar l’escriptura i la lectura en pacients que han patit lesions neurològiques com un ictus, traumatisme cranioencefàlic i altres afectacions neurovegetatives, o simplement a conseqüència de l’envelliment.

QUÈ PODEM ACONSEGUIR AMB LA LOGOPÈDIA?

tratamiento logopedia neurologica ejercicio
tratamientos neurologicos neuropsicologia barcelona tarragona

NEUROPSICOLOGIA

La neuropsicologia és una especialitat que va dirigida al tractament de les funcions superiors intel·lectuals. Analitza l’estudi científic de com funciona el nostre cervell i sobretot pretén restablir les seves funcions quan apareixen dificultats de memòria, llenguatge, atenció i concentració. Principalment, en el cas de lesions per dany cerebral adquirit o congènit

PER A QUÈ SERVEIX LA NEUROPSICOLOGIA?