Neuronup / Neuro Personal Trainer Guttmann


La UEN disposa de dues plataformes de rehabilitació cognitiva:

Neuronup

NeuronUP

NeuronUP és una plataforma de rehabilitació cognitiva professional que ens permet realitzar un entrenament cerebral, a partir d’una intervenció intensiva i personalitzada, sent un recurs de gran valor per als especialistes en els processos de neurorrehabilitació i tractament dels dèficits cognitius funcionals.

Cada activitat està anivellada seguint paràmetres tècnics que permeten al terapeuta adaptar la rehabilitació a la capacitat cognitiva de cada usuari.

El nostre objectiu és estalviar temps als professionals a l’hora de dissenyar les sessions, tenint en compte la importància de la personalització i la validesa ecològica de les activitats d’estimulació cognitiva. Per aquesta raó, consta a més d’un gestor d’usuaris per a guardar i monitorar els resultats dels exercicis.

Neuronup Personal Trainter

Rehabilitació cognitiva “Guttmann, NeuroPersonalTrainer®”

L’Institut Guttmann ha desenvolupat una plataforma de telerrehabilitación cognitiva automatitzada que permet dur a terme programes de rehabilitació de la memòria, atenció, llenguatge i funcions executives de manera intensiva i personalitzada. El registre automàtic de l’execució de les tasques, permet monitorar el rendiment i l’evolució del pacient.

Aquest sistema innovador permet generar recomanacions terapèutiques a partir dels resultats mes positius en pacients tractats anteriorment mitjançant aquest sistema, tenint en compte un mateix perfil d’afectació i evolució.

‘Guttmann, NeuroPersonalTrainer®’ compta amb un alt nivell d’evidència, avalat per més de 8 anys d’experiència clínica, en pacients amb dany cerebral adquirit i demències.


Explíca’ns el teu cas

La UEN disposa d’activitats terapèutiques complementàries que milloren notablement els tractaments
i que, juntament amb les especialitats assistencials, configuren la nostra plataforma de serveis.

Contacta amb nosaltres i explica’ns el teu cas.

  info

  UEN Barcelona

  Passeig de la Vall d’ Hebrón 159-169
  08035 Barcelona
  93 428 54 43 / 648 552 887
  93 274 24 94
  info@uen.cat

  info

  UEN Tarragona

  Requet de Fèlix 35
  43480 Vila-seca. Tarragona
  977 396 260 / 696 000 172
  93 274 24 94
  info@uen.cat