Català :: Castellano Unitat d\'Estimulació Neurològica | RSS Unitat d\'Estimulació Neurològica | Facebook
Home > Màster en Neurorehabilitació

Màster en Neurorehabilitació

El Màster en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació ofereix una formació especialitzada i científica en l'àmbit de la Neurorehabilitació. El programa treballa els coneixements i eines necessàries per desenvolupar habilitats especifiques en l’assistència i rehabilitació de les persones adultes afectades per patologies neurològiques.

El participant del màster coneixerà les noves eines assistencials, com l'Estimulació Basal, Kinaesthetics, Concepte Affolter, Neurodinàmica, l’entrenament orientat a la tasca, Teràpia per restricció del costat sa, Teràpia Mirall, Teràpia assistida amb gossos, Hidroteràpia, Modulació Pedagògica, Musicoteràpia i Optometria, Bobath i Perffetti. L’enfocament del programa integra totes aquestes eines amb l'objectiu que l'estudiant sàpiga fer-ne un bon ús per a cada tipus de pacient neurològic, configurant tractaments individualitzats, personalitzats i adaptats a la seva evolució. 

El professorat del màster està integrat per experts en Neurorehabilitació, que utilitzen diàriament aquestes eines en la seva pràctica clínica i aportaran la seva experiència i valor al Màster en Estimulació Neurològica.

 

En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Acepto + info