Català :: Castellano Unitat d\'Estimulació Neurològica | RSS Unitat d\'Estimulació Neurològica | Facebook
Home > Màster en Neurorehabilitació > Postgrau en Estimulació Neurològica

Postgrau en Estimulació Neurològica

El Postgrau en Estimulació Neurològica ofereix una formació especialitzada i científica en l'àmbit de la Neurorehabilitació. El programa treballa els coneixements i eines necessàries per desenvolupar habilitats especifiques en l’assistència i rehabilitació de les persones adultes afectades per patologies neurològiques.

El participant del postgrau coneixerà les noves eines assistencials, com l'Estimulació Basal, Kinaesthetics, Concepte Affolter, Neurodinàmica, l’entrenament orientat a la tasca, Teràpia per restricció del costat sa, Teràpia Mirall, Teràpia assistida amb gossos, Hidroteràpia, Modulació Pedagògica, Musicoteràpia i Optometria, Bobath i Perffetti. L’enfocament del programa integra totes aquestes eines amb l'objectiu que l'estudiant sàpiga fer-ne un bon ús per a cada tipus de pacient neurològic, configurant tractaments individualitzats, personalitzats i adaptats a la seva evolució. 

El professorat del postgrau està integrat per experts en Neurorehabilitació, que utilitzen diàriament aquestes eines en la seva pràctica clínica i aportaran la seva experiència i valor al Postgrau en Estimulació Neurològica.

El Postgrau en Estimulació Neurològica forma part del Màster en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació, però també es pot cursar de forma independent.

Orientació:

Professionalitzador.

Adreçat a:

  • Titulats en Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional o en altres camps de l'àmbit de la salut i social
  • Professionals de l'àmbit de la Fisioteràpia o la Teràpia Ocupacional. 

Sortides professionals:

Aquest és un postgrau professionalitzador dirigit a fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals en actiu o que han finalitzat els seus estudis i desitgen actualitzar els seu coneixements, habilitats i capacitats en l'àmbit de la Neurorehabilitació, l'atenció domiciliària, ambulatòria, residencial, socio-sanitària i hospitalària, tant al sector privat com a public. 

Preu de matrícula:  

2.800€

Aquest postgrau constitueix el primer curs del Màster en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació. Si desitges completar aquesta formació amb el títol de màster, el cost de matrícula al segon curs serà de 2.800€.

Consulta les facilitats econòmiques a l'apartat "Beques i ajuts".

Títol:

Un cop finalitzat i superat el programa formatiu, estaràs en disposició de sol·licitar a tràmit el títol corresponent. L’expedició d’aquest títol  té unes taxes associades.

Les taxes vigents per al curs 2015/2016 són les següents:

  • Títol de màster i postgrau propi: 190€.
  • Certificat d’especialització universitària sense cost. Si has cursat el màster o postgrau propi sense disposar de la titulació universitària d’accés requerida, tindràs dret a aquest certificat. El duplicat tindrà un cost de 10€.
  • Duplicat del títol de màster i postgrau propi: 190€.

Lloc de realització:

Les sessions tindran lloc a Barcelona, a la seu de la Unitat d'Estimulació Neurològica (Passeig de la Vall d'Hebron, 159 - 169).

Calendari i horaris:

Les sessions es desenvoluparan entre gener i desembre de 2017 i tindran lloc en divendres, de 16h a 20h, i dissabtes, de 9h a 13:30h i de 15h a 19h, i diumenges, de 9h a 14h.
En total, es contemplen vuit caps de setmana de 17 hores i un de 16 hores. 

          Inscripció al Postgrau en Estimulació Neurològica

En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Acepto + info