Català :: Castellano Unitat d\'Estimulació Neurològica | RSS Unitat d\'Estimulació Neurològica | Facebook
Home > Màster en Neurorehabilitació > Màster en Estimulació Neurològica

Màster en Estimulació Neurològica

El Màster en Estimulació Neurològica. Neurorehabilitació ofereix una formació especialitzada i científica en l'àmbit de la Neurorehabilitació. El programa treballa els coneixements i eines necessàries per desenvolupar habilitats especifiques en l’assistència i rehabilitació de les persones adultes afectades per patologies neurològiques.

El participant del màster coneixerà les noves eines assistencials, com l'Estimulació Basal, Kinaesthetics, Concepte Affolter, Neurodinàmica, l’entrenament orientat a la tasca, Teràpia per restricció del costat sa, Teràpia Mirall, Teràpia assistida amb gossos, Hidroteràpia, Modulació Pedagògica, Musicoteràpia i Optometria, Bobath i Perffetti. L’enfocament del programa integra totes aquestes eines amb l'objectiu que l'estudiant sàpiga fer-ne un bon ús per a cada tipus de pacient neurològic, configurant tractaments individualitzats, personalitzats i adaptats a la seva evolució. 

El professorat del màster està integrat per experts en Neurorehabilitació, que utilitzen diàriament aquestes eines en la seva pràctica clínica i aportaran la seva experiència i valor al Màster en Estimulació Neurològica.

El primer bloc del màster està constituït pel Postgrau en Estimulació Neurològica, el qual també es pot cursar de forma independent.

Orientació:

Professionalitzador.

Adreçat a:

  • Titulats en Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional o en altres camps de l'àmbit de la salut i social
  • Professionals de l'àmbit de la Fisioteràpia o la Teràpia Ocupacional. 

Sortides professionals:

Aquest és un màster professionalitzador dirigit a fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals en actiu o que han finalitzat els seus estudis i desitgen actualitzar els seu coneixements, habilitats i capacitats en l'àmbit de la Neurorehabilitació, l'atenció domiciliària, ambulatòria, residencial, socio-sanitària i hospitalària, tant al sector privat com a public. 

Preu de matrícula:  

5.200€

Si has cursat prèviament el Postgrau en Estimulació Neurològica (primer bloc del màster), el cost de matrícula al segon curs serà de 2.800€

Consulta les facilitats econòmiques a l'apartat "Beques i ajuts".

Títol:

Un cop finalitzat i superat el programa formatiu, estaràs en disposició de sol·licitar a tràmit el títol corresponent. L’expedició d’aquest títol  té unes taxes associades.

Les taxes vigents per al curs 2015/2016 són les següents:

  • Títol de màster i postgrau propi: 190€.
  • Certificat d’especialització universitària sense cost. Si has cursat el màster o postgrau propi sense disposar de la titulació universitària d’accés requerida, tindràs dret a aquest certificat. El duplicat tindrà un cost de 10€.
  • Duplicat del títol de màster i postgrau propi: 190€.

Lloc de realització:

Les sessions tindran lloc a Barcelona, a la seu de la Unitat d'Estimulació Neurològica (Passeig de la Vall d'Hebron, 159 - 169).

Calendari i horaris:

Aquest màster s'estructura en 60 ECTS, distribuïts en dos cursos acadèmics:

Bloc 1: Postgrau en Estimulació Neurològica (primer curs):
Les sessions es desenvoluparan entre gener i desembre de 2017 i tindran lloc en divendres, de 16h a 20h, i dissabtes, de 9h a 13:30h i de 15h a 19h, i diumenges, de 9h a 14h.
En total, es contemplen vuit caps de setmana de 17 hores i un de 16 hores. 

Bloc 2 (segon curs):
Inici: gener de 2018 // Finalització: desembre de 2018.
Les sessions tindran lloc en divendres, de 16h a 20h, i dissabtes, de 9h a 13:30h i de 15h a 19h, i diumenges, de 9h a 14h.
En total, es contemplen vuit caps de setmana de 17 hores i un de 16 hores. 

          Inscripció al Màster en Estimulació Neurològica

En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Acepto + info