Català :: Castellano Unitat d\'Estimulació Neurològica | RSS Unitat d\'Estimulació Neurològica | Facebook
Home > UEN > Què és la UEN ?

Què és la UEN ?

La UEN és una entitat que gestiona unitats de rehabilitació neurològica adreçats a persones que hagin patit traumatismes cranioencefàlics, accidents vasculars cerebrals, lesions medul·lars, malalties neurodegeneratives (esclerosi múltiple, malaltia de Parkinson, esclerosi lateral amiotròfica...) i dany cerebral adquirit.

El nostres centres de neurorehabilitació es troben a Barcelona (dins de les instal·lacions del Centre Collserola MUTUAM, al passeig de la Vall d'Hebron, 159-169) i Tarragona (dins del Centre Residencial MUTUAM Vila-Seca, al carrer Requet i Fèlix, 35 de Vila-seca). Ambdòs centres s'han configurat des dels seus inicis com a centres globals de serveis que cobreixen quatre línies assistencials: atenció subaguts, convalescència, cures pal·liatives i processos crònics.

La finalitat de la UEN és optimitzar els tractaments a partir de sessions individualitzades i de valoracions sistemàtiques. Això fa que puguem centrar la nostra atenció en estructurar el tractament al llarg de tot el procés rehabilitador i aproximar-nos amb coherència a les expectatives tant de la família com de la persona afectada.

Les especialitats del nostres centres de neurorehabilitació són:

Medicina físicia i rehabilitadora, Fisioteràpia, Teràpia ocupacional, Logopèdia, Neuropsicologia, Psicologia clínica i Modulació pedagógica.

La UEN està formada per:

Aquestes àrees permeten oferir als usuaris un servei complet, per tal de cobrir el conjunt de necessitats assistencials durant el procés rehabilitador. 

En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Acepto + info