Català :: Castellano Unitat d\'Estimulació Neurològica | RSS Unitat d\'Estimulació Neurològica | Facebook
Home > UEN > Activitats terapèutiques > Esport adaptat

Esport adaptat

Tal com explica la Federació Catalana d'Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Boccia és un esport originari de la Grècia clàssica, molt semblant a la petanca. Els països nòrdics el van recuperar als anys setanta amb la finalitat d'adaptar la seva pràctica a les necessitats de les persones dependents. És un joc de precisió i estratègia, en el qual només hi participen persones amb cadira de rodes.

S'utilitzen sis boles vermelles i sis blaves (un color per competidor) i una altra blanca. L'objectiu del joc consisteix en col·locar les boles de colors com més a prop millor de la bola blanca. S'hi juga amb les mans, excepte els jugadors de la categoria més severa, que utilitzen una canaleta.
 
La UEN organitza sessions de Boccia tots els divendres (de 12.00 h a 14.00 h). Aquesta activitat és gratuïta i està dirigida per un monitor de la FCEDF i un fisioterapeuta de la UEN.
 
Animem a tots els usuaris de la UEN, així com a amics i familiars, a gaudir la Boccia, un esport competitiu i reconegut internacionalment en els campionats paralímpics. 
En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Acepto + info