Català :: Castellano Unitat d\'Estimulació Neurològica | RSS Unitat d\'Estimulació Neurològica | Facebook
Unitat d\'Estimulació Neurològica

Notícies

3/5/2017

La UEN signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

La UEN signa un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona
Dimarts 18 d'abril, la Unitat d'Estimulació Neurològica [...]
24/2/2017

JORNADA D’ACTUALITZACIÓ EN BASAL STIMULATION®

JORNADA D’ACTUALITZACIÓ EN BASAL STIMULATION®
El dia 8 de juliol es celebrarà a Barcelona la primera Jornada [...]
19/1/2017

Arriba la primera edició del màster en Estimulació Neurològica

Arriba la primera edició del màster en Estimulació Neurològica
El proper divendres 20 de gener, Francesc Torralba, doctor en Filosofia i [...]


Màster en Estimulació Neurològica

Màster en Estimulació Neurològica

Eduardo i la platja

Eduardo i la platja

TECNOFISIO

TECNOFISIO

UEN Pediàtria

UEN Pediàtria

Modulació Pedagògica

Modulació Pedagògica

Unitat d\'Estimulació Neurològica
La UEN i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona signen un conveni de col·laboració JORNADA D’ACTUALITZACIÓ EN BASAL STIMULATION® Arriba la primera edició del màster en Estimulació Neurològica Telerehabilitació cognitiva a la UEN Taller d’Intervencions Assistides amb Gossos a la UVic La UEN crea el Màster en Estimulació Neurològica que impartirà la UVIC UEN BARCELONA MODERNITZA ELS SEUS ESPAIS PERÍODE D'INSCRIPCIÓ OBERT PER A NOUS CURSOS

Benvingut/da al web de la Unitat d'Estimulació Neurològica

La UEN és una entitat que gestiona unitats de rehabilitació neurològica. Aquestes unitats estan adreçades a persones amb dany cerebral adquirit per traumatismes cranioencefàlics i ictus (accidents vasculars cerebrals), i d'altres processos traumàtics com lesions medul·lars i malalties neurodegeneratives com poden ser l'esclerosi múltiple, la malaltia de Parkinson, l'esclerosi lateral amiotròfica, o les atàxies hereditàries, entre altres.

El nostres centres de neurorehabilitació es troben a Barcelona (dins de les instal·lacions del Centre Collserola MUTUAM, al passeig de la Vall d'Hebron, 159-169) i Tarragona (dins del Centre Residencial MUTUAM Vila-Seca, al carrer Requet i Fèlix, 35 de Vila-seca).  

La finalitat de la UEN és optimitzar els tractaments a partir de sessions individualitzades amb un model inspirat en l'Estimulació Basal i valoracions sistemàtiques. Això fa que puguem centrar la nostra atenció en estructurar el tractament al llarg de tot el procés rehabilitador i aproximar-nos amb coherència a les expectatives tant de la persona afectada com de la seva família.

Les especialitats que oferim al nostre centre de neurorehabilitació són: Fisioteràpia, Teràpia ocupacional, Logopèdia, Neuropsicologia, Psicologia clínicaModulació pedagògica, Pedagogia, Medicina física  i  rehabilitadora.

La UEN està formada per diverses àrees a fi d'oferir un servei complet als nostres usuaris i cobrir, així, el conjunt de necessitats assistencials durant tot el procés rehabilitador:

Altres activitats que reforcen les UEN són:  hidroteràpia amb sistema d’electròlisis salina, musicoteràpia, esport adaptat, sala multisensorial, equitació terapèuticasala Wii, pantalles tàctils, sistema de suspensió per deambulació grups de suport familiar.

 

                

 

              UEN Barcelona                                     UEN Vila-seca

         


En cumplimiento con Ley 34/2002 de servicios de la sociedad de la información, te recordamos que al navegar por este sitio estás aceptando el uso de cookies propias y ajenas. Acepto + info